Urban Gardening Online
Home - Plantenvoeding - Canna - Canna Rhizotonic 5 liter
Canna Rhizotonic 5 liter
Canna Rhizotonic 5 liter
•Voor gebruik de fles goed schudden. •Start met het gebruik van CANNA RHIZOTONIC, zodra de eerste wortels van het plantje zichtbaar worden. •Los 40 ml CANNA RHIZOTONIC op in 10 liter kraanwate
€ 127,55
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Gezonde wortels: Je gebruikt dit additief wanneer het wortelsysteem van een plant kwetsbaar is –bijvoorbeeld in de eerste weken na het kiemen of na het verpotten. Met Rhizotonic zal een jonge plant sneller aanslaan en een verplaatste plant sneller doorwortelen. Je kunt dit additief gebruiken bij elke kweekmethode en in combinatie met alle soorten CANNA plantenvoeding. Is de plant slecht geworteld en kan ze de voedingsstoffen daardoor niet goed opnemen, dan kun je verdunde Rhizotonic op het blad spuiten.

Stress verminderen:Transporteren, oppotten, snoeien: elke grote verandering kan stress veroorzaken. Een stress-situatie veroorzaakt een stagnerende groei en een verlaagde weerstand. Vaak oogt de plant al snel ongezond. Door Rhizotonic toe te dienen, bij het voedingswater of door middel van bladspuiting, kan de plant zich snel herpakken. Vaak hervat de groei vrijwel direct.

Bioactieve elementen:Rhizotonic is een plantenextract gebaseerd op mineraalrijke algen uit de Noordelijke IJszee. De stoffen afkomstig uit deze algen lijken sterk op de eigen groei- en verdedigingsstoffen van een snelgroeiende plant. Het additief bevat koolhydraten die op celniveau de natuurlijke verdediging ondersteunen. In totaal bevat Rhizotonic meer dan zestig werkzame bestanddelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben al eerst op de hoogte van onze laatste acties