Urban Gardening Online
Home - Klimaatbeheersing - CO2 kweken

CO2 kweken

Met CO2 kweken haalt u het maximale uit uw planten. Koolstofdioxide is een belangrijke voedingsbron voor planten. In afgesloten ruimtes en bedekte tuinen halen planten al gauw alle beschikbare kooldioxide uit de lucht. Om dat te voorkomen legt u een CO2 systeem aan of maakt u gebruik van CO2-Tabs.

CO2 kweken

Daalt de concentratie koolzuurgas onder de 200 ppm, dan stoppen uw planten met groeien. Als u de concentratie verhoogt, maximaliseert u de groei en bloei. Natuurlijk moet u bij CO2 kweken rekening blijven houden met andere factoren als water, licht en voeding. Het optimale niveau CO2 voor het kweken van planten ligt tussen de 1200 en 1500 ppm. Van nature zit er zo'n 400 ppm in de lucht. Bestel daarom alle benodigdheden voor CO2 kweken bij Dutch4Green.

CO2-Tabs: wel zo gemakkelijk

Wilt u wel CO2 kweken, maar geen duur en ingewikkelde systeem aanleggen? Dan kunt u de lucht van extra koolzuurgas voorzien met CO2-Tabs: voordelig, makkelijk en succes gegarandeerd! De tabs zijn ook nog eens 100% milieuvriendelijk en ongevaarlijk voor mens, plant, dier of micro-organisme.Weergave:


Bezig met laden...
Co2 generator 4kw Topclimate

€ 456,00

Per stuk
remove add
Bestellen
No Mercy Supply Co2 Tabs 60 stuks

€ 14,25

Per stuk
remove add
Bestellen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben al eerst op de hoogte van onze laatste acties