Urban Gardening Online
Home - Verlichting & Electra - LED Verlichting
Hier vind je alle Led kweeklampen in ons assortiment. Led lampen verbruiken in tegenstelling tot HPS lampen minder stroom en geven hierdoor minder warmte. Ideaal voor de kleine hobby kweker.
De kweeklampen van Magnus en Supreme zijn prefect voor het vervangen van bestaande 1000 watt armaturen. De telos led's zijn makkelijk te verwisselen met een 600 watt armatuur.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Magnus ML-365 White

€ 1.295,00

Per stuk
remove add
Bestellen
Supreme LED 500 watt

€ 850,00

Per stuk
remove add
Bestellen
Telos 10 Pro Mesh
€649,00

€ 595,00

Per stuk
remove add
Bestellen

Deze LED kweeklampen komen uit Amerika en staan bekend als 's werelds beste LED kweeklampen. De KIND LED kweeklampen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Het resultaat is een serie LED kweeklampen die eindelijk de prestaties van HPS lampen kan evenaren en zelfs overtreffen. Deze revolutionaire serie LED kweeklampen gebruikt een gepatenteerd en geïntensiveerd spectrum, dat zorgt voor ultieme resultaten. Met een KIND LED kweeklamp ga je zeker je eigen records breken! Maar dan wel met een lamp die stiller, koeler en veel efficiënter draait dan elke andere lamp die op de markt verkrijgbaar is. Met groot vertrouwen kunnen wij daarom zeggen: KIND LED kweeklampen zijn de beste kweeklampen die er zijn! Nieuw in deze categorie: KIND LED Bar Lights. Bar Lights zijn krachtige ledbalken die ideaal zijn als bijverlichting en heel goed werken in combinatie met zowel HPS kweeklampen als led kweeklampen. In de producten hieronder vind je meer specifieke productinformatie


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben al eerst op de hoogte van onze laatste acties