Product zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Assortiment
A.R.T.S TOPROT EN MEELDAUW
A.R.T.S TOPROT EN MEELDAUW

A.R.T.S TOPROT EN MEELDAUW Een professioneel biologisch spuitmiddel uit Nederland tegen Toprot, Roest en Meeldauw met als actieve stof lecithine met extra uitvloeier en groeibevorderaar. Is ook te...

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

A.R.T.S TOPROT EN MEELDAUW

Een professioneel biologisch spuitmiddel uit Nederland tegen Toprot, Roest en Meeldauw met als actieve stof lecithine met extra uitvloeier en groeibevorderaar. Is ook te gebruiken bıj planten in stress b.v. net na het planten en als de planten de bloeifase ın gaan.

Toediening en dosering: 1 ltr. spuitvloeistof is voldoende voor ca. 10 m2 - enkele minuten voor het doven der lampen spuiten.

Curatief: 50 ml. TOPROT mengen met 1 lltr. water of dit flesje op 5 ltr. water. De spuitvloeistof in ruime mate over de planten en toppen spuiten.

Preventief: 25 ml. Op 1 ltr. water Toprot wekelijks over de toppen der planten spuiten. Overgebleven spuitvloeistof opruimen. Door de toegevoegde uitvloeier kun je pas geplante plantjes ’n spuitbeurt geven met dit middel, maar dien je dit zo vlug als je planten in de bloei gaan minimaal nog ’n keer te herhalen.
Inhoud: 250 ml