Product zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Assortiment
Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Bio-Green-Bio-1-Grow Bio Green Bio 1 Grow

Bio 1 Grow is een hoogkwalitatieve plantenvoeding met alle macro- en micronutriënten die nodig zijn voor de volle top bloei op elk medium.
12,50
Per stuk

Bio-Green-Bio-2-Bloom Bio Green Bio 2 Bloom

Bio 2 Bloom is een hoogkwalitatieve meststof met alle macro- en micro-nutriënten die nodig zijn voor de volle top bloei op elk medium.
12,50
Per stuk

Bio-Green-Biozym Bio Green Biozym

BioZym is een hoogkwalitatief enzymproduct dat afbraakprocessen van plantafvalstoffen bevordert en de bodemstructuur herstelt.
12,00
Per stuk

Bio-Green-CalGel Bio Green CalGel

Calgel is een hoogkwalitatieve meststof met alle macro- en micro-nutriënten die nodig zijn voor de volle top bloei op elk medium.
14,50
Per stuk

Bio-Green-MAM Bio Green MAM

MAM is een hoogkwalitatieve meststof met alle macro- en micro- nutriënten die nodig zijn voor planten die continu worden gestekt.
15,50
Per stuk

Bio-Green-PK-13-14 Bio Green PK 13-14

PK 13-14 is een hoogkwalitatieve plantenvoeding met alle macro- en micro-nutriënten die nodig zijn voor de volle top bloei op elk medium.
9,00
Per stuk

Bio-Green-X-Rooting Bio Green X-Rooting

X-Rooting is een hoogkwalitatief supplement met alle aminozuren en vitaminen die nodig zijn voor de groei van wortels op elk medium.
14,50
Per stuk

Bio-Green-X-Bloom Bio Green X-Bloom

X-Bloom is een hoog kwalitatief supplement met alle aminozuren en vitamines die nodig zijn voor een explosieve top bloei op elk medium.
14,00
Per stuk