Product zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Assortiment

Betaalbare CO2 generator van hoge kwaliteit

Met een CO2 generator brengt u het niveau koolstofdioxide op het gewenste pijl. Dat is wel zo belangrijk, want in afgesloten ruimtes halen planten al snel alle kooldioxide uit de lucht. Als het niveau tot onder de 200 ppm daalt, dan stagneert de groei. Door de concentratie koolzuurgas te verhogen met een CO2 generator, optimaliseert u de groei en bloei juist.

CO2 generator

Natuurlijk moet u ook rekening houden met factoren als water, licht en voeding. Toch is koolstofdioxide een van de belangrijkste voedingsbronnen voor uw planten. Het optimale niveau koolzuurgas ligt bij het kweken van planten tussen de 700 en 1000 ppm. Van nature zit er ongeveer 400 ppm in de lucht. Dat hebben uw planten zo verbruikt! Bestel daarom snel een CO2 generator en alle andere benodigdheden voor CO2 kweken bij Dutch4Green.

Dutch4Green

Bij Dutch4Green kunt u alles voor uw CO2 systeem snel online bestellen. Van CO2 generatoren en controllers tot watergekoelde airco's en kweektenten. Wij zorgen voor een goede en discrete verzending van uw bestellingen. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze winkel in Amsterdam.Weergave:
 


Bezig met laden...